چگونه میتوان دریافت کشف با کاشی معرق
توزیع یکنواخت الیاف در سراسر سطح کاشی به گونهای است که یک طرح کلی در طرف دیگر کاشی به وضوح قابل مشاهده باشد. مسجد دارای یک نمازخانه و محراب اصلی و دو شبستان پر ستون در دو طرف است و در قسمت شرقی نیز فضاهایی به عنوان فضاهای خدماتی و پشتیبانی واقع شدهاست. بر فراز سردری دو گلدسته زیبای آجری که به مقرنسکاری و کاشی معرق رنگین آذینبندی شدهاست و دارای پوششی از کاشی فیروزهای در بافت شطرنجی و آجری است، دیده میشود. کالبد اصلی بنا در جبهه جنوبی آن، که هسته اولیه مسجد است، سنگی میباشد. کالبد اصلی بنا در جبهه جنوبی آن که هسته اولیه مسجد است، سنگی میباشد. مسجد سردار در قسمت جنوبی حیاط مدرسه و متصل به مهتابی بزرگ آن واقع است و سه طاق آجری دارد. کاشیهای شبستان الجایتو و نماهای خارجی ایوان شمالی و جنوبی نیز تعمیر شد. این مسجد در دوره زندگانی بانی آن به نامهای مسجد دارا، مسجد سید، مسجد سلطانی و مسجد جمعه نیز خوانده میشدهاست. ازجمله دخل و تصرفات انجام شده تغییر نمای بیرونی قدیمی مسجد و اجرای نمای آجری جدید و همچنین اجرای نیمه کاره مقرنس در ورودی اصلی بنا. معضلات اصلی بنا رفتگی دیوار اسپر غربی بنا و همچنین وجود موریانه و رطوبت زدگی پای دیوارها و همچنین ترکهای سقف ناشی از افزایش وزن کاهگل است.
از سوی دیگر سقف مسجد، سقف دوم آب انبار محسوب میشده است و از تابش مستقیم نور خورشید به سقف مخزن آب انبار و افزایش دما آن جلوگیری میکرده است. این بنا در قسمت دارای یک گنبد زیبا و دوم ناره در جلو شبستانها و در وسط محور محراب است. این بنا که در یک طبقه ساخته شده دارای یک صحن بزرگ بوده که در دو جبهه آن ساخت و ساز انجام گرفتهاست و نماهای آجری سقفها و ستونهای سنگی بسیار زیبایی دارد. بنای مسجد در یک طبقه ساخته شده و دارای صحنی بزرگ است. این بنا یک شوادان نسبتاً بزرگ و عمیق دارد که ورودی آن در وسط صحن مسجد است. البته اختلاف نظراتی وجود دارد و برخی مأخذها تاریخ ساخت مسجد جامع دزفول را سده هفتم هجری قمری میدانند. ساخت این مسجد که به سبک معماری دوره ساسانی است ٬بین قرنهای سوم و چهارم هجری قمری صورت گرفتهاست. سوم این که، او همواره برای انجام این کارها تعجیل داشت و با تعیین ضرب الاجلهای کوتاه مدت، مانع از آن میشد که کار به درازا بکشد.
در این زمان داور او را برای کار در عدلیه تازه خواست و از او خواست تا عبا و عمامه را کنار بگذارد که کسروی همان زمان این پوشش را کنار گذاشت و پوشش رواجدار آنروز را برگزید. اولین و قدیمیترین مسجدی که در دزفول ساخته شدهاست ٬جامع است که در مرکز شهرستان دزفول٬در خیابان امام خمینی قرار دارد. مرحوم "سید محمد علی امام" اتاق شرق مسجد جامع را قدیمیترین قسمت مسجد نوشتهاست که به آن " غریب خانه " هم میگویند. اندکی ناصافی هم پیرامون حروف وجود دارد که احتمالاً به دلیل ناصافی کاغذ یا قلم است زیرا خوشنویسی روی کاغذ تحریر به راحتی خوشنویسی بر روی کاغذ گلاسه نیست. همچنین شمار بسیاری از خانها و رعایای پیرامون در دو محله قلعه و حصار سکونت داده شدند. همچنین صادرات فرش ایرانی درزمان فتحعلیشاه و بعد از آن به دست ناصرالدینشاه وسعت گرفت و ایران را تبدیل به بزرگترین صادرکنندهٔ فرش دستباف کرد. بر اساس گزارش این وزارتخانه، شرکت رانا پوششی برای دستگاه اطلاعاتی حکومت ایران است که در قالب یک کارزار، سالها مخالفان جمهوری اسلامی و شرکتهای بینالمللی فعال در بخش مسافرتی را هدف حمله سایبری قرار میداده است. مقبره محمود علی (ممیدعلی) که مربوط به قرون میانه اسلامی است در تاریخ ۱۵ اسفند ۱۳۸۵ با شماره ثبت ۱۷۹۹۳ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
سیوری، راجر (۱۳۸۵). ایران عصر صفوی. ↑ Instituto Nacional de Estadística. Instituto Nacional de Estadística. ↑ Instituto Autónomo de Policía del Estado Miranda. ↑ Akar Design (2006). "Grupo Turgua". ↑ New Advent (2006). "St. Rosalia". ↑ Coelho, R. T.; Yamada, S.; Aspinwall, D. K.; Wise, M. L. H. (1995). "The application of polycrystalline diamond (PCD) tool materials when drilling and reaming aluminum-based alloys including MMC". ↑ de Ornelas, کاشی طرح مراکشی Elizabeth (2006-01-19). "El Hatillo tendrá otra salida". ↑ Comisión de Legislación. ↑ خطای یادکرد: خطای یادکرد:برچسب غیرمجاز؛ متنی برای یادکردهای با نام 7catalogo0405 وارد نشده است. سپس «چالز چاک هال» در سال ۱۹۸۶ میلادی دستگاه استریولیتوگرافی را به نام خود ثبت کرد. علاوه برمسجدالحرام (بیت العتیق) و مسجدالاقصی در قرآن به مساجد دیگری نیز اشاره شدهاست. در قسمتهای مختلف نیز بخشهای مختلفی به این مسجد الحاق گردیدهاست. درکتاب «یادگارهای خوزستان» نوشته ایرج افشار آمده که این مسجد در سدهٔ ۷ و ۱۲ بازسازی شده و ایوان شرقی آن از بناهای دوران صفویه است که در سال ۱۱۱۰ ه.ق بنا شدهاست؛ و سردر و گلدستههای آن از قرن ۱۲ است و در ساختن این بنا از شیوه معماری کاخ ایوان کرخه استفاده شدهاست. ↑ گالدیری، مسجد جامع اصفهان، ۴۸-۴۹.