سیر سیاه عسل 2021-04-23
خواص سیر تازه، خام و پخته، سیر سیاه و روغن سیر
برای تهیهی سیر سیاه، سیر خام را کموبیش ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری میکنند. پس از این مدت سیر حالت ژلهای پیدا میکند و مزه آن شیرین و رنگ آن هم سیاه میشود. پزشکان و متخصصان تغذیه با تجربه، مصرف معجون سیرسیاه و عسل زوبر را به عنوان یک روش طبیعی و موثر برای بهبود و حفظ سلامتی تایید میکنند. با توجه به مواد طبیعی و با اثر مثبت سیر و عسل، استفاده معقول از این معجون بهطور کلی برای اکثر افراد بیخطر است.
با این حال، به یاد داشته باشید که قبل از استفاده از هر ترکیبی بهتر است با یک متخصص تغذیه یا پزشک مشورت کنید. همچنین باید خاطرنشان کرد که به هیچ عنوان نباید به نوزادان زیر یک سال عسل داد؛ چون عسل می تواند باعث ایجاد یک بیماری نادر اما جدی معده به نام بوتولیسم نوزاد شود. این بیماری ناشی از اسپورهای باکتری است که ممکن است در عسل باشد، البته در مطلب فواید و عوارض مصرف عسل برای کودکان به این موضوع به صورت مفصل پرداختیم که اگر علاقه داشتید می توانید آن را مطالعه کنید. شما می توانید با پختن سیر و عسل و یا مصرف آنها به عنوان مکمل های غذایی از خواص سیر و عسل بهره مند شوید. در این مطالعه هر ماده غذایی به طور جداگانه و به صورت ترکیبی آزمایش شد. محققان دریافتند که سیر و عسل هر دو به تنهایی قادر به از بین بردن باکتری ها هستند.
امروزه برخی افراد از سیر برای پیشگیری از سرطان ریه، سرطان پروستات، سرطان سینه، سرطان معده، سرطان رکتوم و سرطان روده بزرگ استفاده میکنند. مهم است که اضافه کنیم که فقط برخی از این کاربردها توسط تحقیقات علمی بررسی و اثبات شده اند. در بسیاری از کشورها، سیر برای قرنها مورد استفاده دارویی بوده است.
با گذشت حدودا ۱۴ روز، حبههای سیر به رنگ سیاه درمیآیند و سفت میشوند، اما همچنان باید عمل آوردن را ادامه دهید. یک هفته بعد، حبهها آب میروند و بنابراین پوسته بیرونی هم شلتر میشود. هاچ لند یک فروشگاه اینترنتی خرید و فروش عسل طبیعی است که بهترین عسل های ایران که توسط بهترین آزمایشگاه های ایران تایید شده اند به دست شما میرساند. ما در مجموعه هاچ لند قصد داریم تا این ماده بهشتی و معجزه آسا یعنی عسل را به شما معرفی کنیم تا نقشی در بهبود تغذیه شما و خانوادهتان داشته باشیم.
تحقیقات روی موش ها نشان داد که سیر و عسل، سطح کلسترول مضر LDL را کاهش می دهند. با این حال، همچنان باید تحقیقات بیشتری انجام بگیرید تا مشخص شود که آیا انسان ها نیز از همان مزایای کاهش کلسترول برخوردار می شوند یا خیر. این خاصیت سیر و عسل باعث درمان یا پیشگیری از سرماخوردگی، آنفولانزا و سایر بیماری های ناشی از ویروس ها می شود. پزشکان به افرادی که در معرض خطر فشار خون هستند توصیه می کنند سیر و عسل را با معده خالی بخورند. حاوی اکسیژن، گوگرد و سایر مواد شیمیایی است که به سیر خاصیت ضد باکتریایی و مبارزه با بیماری می دهد.
بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیتهای باکتریایی به دست میآیند، کاملا متفاوت است. سیر سیاه (Black Garlic) به سیری گفته میشود که آنقدر جا افتاده و عمل آمده که طعمی شیرین، رنگی نزدیک به سیاه و بافتی ظریف و شکننده پیدا میکند. معجون سیر سیاه و عسل یک ترکیب شگفتانگیز است که از خواص بینظیر سیر سیاه و عسل برخوردار است.
گلاب صالحیان از مرغوب ترین نوع گل محمدی در جهان تولید می شود و دارای عطر خاص و بی نظیری است.
برخی از تحقیقات بر اساس ادعاهای مطرح شده در درمان های خانگی است که صدها سال است مورد استفاده قرار گرفته است. سیر سیاه با ترکیبات موثر آنتی اکسیدانی که دارد به بهبود سلامت کبد شما کمک می کند. برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی می تواند به کاهش آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و تعادل مجدد اندازه سلول های کبدی کمک کند.
اما خوردن سیر خام به مقدار زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. خواص سیر خام تازه به دلیل توانایی کمک به ارتقاء سلامت قلب شناخته شده است. سیر سیاه نیز همان اثرات محافظتی را دارد و می تواند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کرده و از خطر بروز بیماری های جلوگیری کند. باعث کاهش وزن میشودبعضی از افراد از خواص سیر سیاه برای لاغری استفاده میکنند. چون در یک مطالعه حیوانی مشاهده شده است که این ماده غذایی خواص ضد چاقی دارد و میتواند تجمع چربی را در ناحیه شکم کاهش دهد.
آنتیاکسیدانها ترکیباتی هستند که از سلولهای شما در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت میکنند و احتمال ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش میدهند. روغن سیر خواص ضد قارچی و ضد التهاب دارد و ما مشکلات پوستی مبارزه میکند. مصرف موضعی روغن سیر برای پاکسازی پوست، آبرسانی، تنظیم چربی پوست و رفع جوش آکنه موثر است. این روش در واقع از روشهای خوردن سیر محسوب نمیشود، اما برای بهبود عفونتهای گلو، گوش و دهان بسیار موثر است. بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندانهای آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد.
با توجه به پژوهشها، مصرف سیر سیاه کاهش کلسترول و التهاب بدن و تنظیم اشتها را به دنبال دارد. در یک مطالعهی دیگر هم دید شده آنتیاکسیدانهای سیر سیاه به محافظت از بدن در برابر عوارض ناشی از قند خون بالا کمک میکنند. با اضافه کردن معجون سیر سیاه و عسل به رژیم غذایی خود، میتوانید از خواص آنتیاکسیدانی قوی این ترکیب استفاده کنید و به پیشگیری از بیماریها کمک کنید. همچنین گزارش شده است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و به کاهش علائم آسم کمک می کند.
عسل یک داروی موثر برای کاهش سرفه در تمام گروه های سنی است (به جز برای نوزادان زیر یک سال). از سوی دیگر، سیر خام نیز پتانسیل تسکین سرفه و درمان عفونت های سرماخوردگی را دارد. بنابراین، اگر به دنبال تقویت سلامت قلب خود هستید افزودن سیر و عسل به رژیم غذایی خود یک انتخاب عالی خواهد بود. فقط توصیه می کنیم از عسل خام و غیر پاستوریزه به همراه سیر استفاده کنید. عسل و سیر خواص ضد التهابی قوی دارند که میتواند به کاهش التهابهای مختلف و دردهای ناشی از آن کمک کند.
اما شاید برایتان سوال باشد که چطور میتوان این خوراکی منحصربهفرد را به کار گرفت؟ در ادامه با ۹ ایده مختلف برای آشپزی با سیر سیاه آشنا میشوید. این ادویه که از سیر سیاه خشک و آسیابشده به دست میآید، گزینهای بسیار عالی برای اوقاتی است که میخواهید اندکی عطر و طعم سیر را به غذای خود بیاورید. نظرات مثبت پزشکان و متخصصان تغذیه نیز تایید میکنند که این معجون بهبود چشمگیری در وضعیت سلامتی فرد دارد. اینکه به چه صورت دمای ذکر شده برای سیرها فراهم آید بسته به شما دارد ممکن است بخواهید ظرف را به مدت چند روز درون فر و وسایل حرارت دهنده دیگری قرار دهید و یا اینکه محیط اطراف را گرم کنید. البته فراموش نکنید جهت حفظ ارزش دارویی سیر سیاه می بایست سیرهای معمولی در دمای ثابت شده ای قرار بگیرند و درجه حرارت تحت هیچ شرایطی تغییر نکند. سولفور موجود در سیر برای ورم مفاصلی و دردهای ماهیچه ای مفید است.
سیر تخمیر شده با عسل نوعی سیر ترشی بوده و تا یک ماه در دمای اتاق قابل نگهداری است. برای بهره بردن از خواص سیر و عسل تخمیر شده، ابتدا حبه های سیر پوست کنده را در یک شیشه تمیز و استریل شده قرار دهید. شما می توانید یک ظرف شیشه ای و درب آن را با جوشاندن آن در آب استریل کنید. سیر حاوی دی آلیل دی سولفید یک ترکیب ضد التهابی است که اثرات سیتوکین های پیش التهابی را محدود می کند.
محققان در مطالعه دیگری اقدام به ایجاد استرس اکسیداتیو در مغز موشها کردند. اما دادن عصاره سیر سیاه به موشها از استرس اکسیداتیو و مختل شدن حافظه جلوگیری کرد. در حال حاضر، سیر به طور گسترده برای درمان چندین بیماری مرتبط با سیستم خون و قلب، از جمله تصلب شرایین (سخت شدن شریان ها)، کلسترول بالا، حمله قلبی، بیماری عروق کرونر قلب و فشار خون بالا استفاده میشود.
در طب سنتی اتیوپی از نوعی عسل محلی برای درمان مشکلات تنفسی، عفونت های پوستی و حتی اسهال استفاده می شود. در ادامه با ۸ خاصیت مهم این ترکیب و همچنین طرز تهیه و مصرف آن آشنا میشویم. باید به این نکته توجه داشته باشید که بهره بردن از خواص گفته شده، تنها زمانی امکان پذیر است که عسلتان کاملا اصل و طبیعی باشد. حبه های سیر را به قطعه های کوچکی خرد کنید و یا آن را با یک دستگاه سیر فشار دهید. عسل را به داخل ظرف شیشه ای بریزید و با سیر هم بزنید، در آن را ببندید و به مدت یک هفته در مکان تاریک قرار دهید پس از این زمان، شربت غنی و سالمی خواهید داشت.
هر دو ماده، سیر و عسل، دارای ترکیبات آنتیاکسیدانی قوی هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک میکنند. این ترکیبات میتوانند از بروز بیماریهای مرتبط با سن نظیر آلزایمر جلوگیری کنند. علاوه بر این، آنتیاکسیدانها میتوانند به حفظ سلامتی و شادابی پوست کمک کنند و از پیری زودرس پوست جلوگیری کنند. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند.
این ماده با کاهش التهاب و تقویت عملکرد سلولها، به سلامت قلب، کبد و مغز کمک کرده و فرآیند پیری سلولها را کند میکند. یکی از ویژگیهای مهم سیر سیاه، تحریک تولید آنزیمهای گوارشی است که به تجزیه بهتر مواد غذایی و جذب بیشتر مواد مغذی کمک میکند. این خاصیت باعث میشود که مواد غذایی سریعتر و مؤثرتر هضم شوند و احساس سنگینی و ناراحتی پس از غذا خوردن کاهش یابد. علاوه بر این، سیر سیاه باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) میشود که مسئول انتقال چربیهای اضافی از دیواره رگها به کبد برای دفع است. یکی دیگر از مزایای سیر سیاه، توانایی آن در تحریک تولید کلاژن است.
البته نکتهی مهم برای لاغری و چربیسوزی این است که انتخابهای غذایی سالمی داشته باشید. به معنای دیگر، باید از سیر سیاه در کنار سایر خوردنیهای سالم، سبزیجات کمکالری، پروتئینهای باکیفیت و کربوهیدراتهای پیچیده استفاده کنید و همچنین ورزش منظم و کافی داشته باشید تا نتیجه بگیرید. برای این کار، انگشت خود را محکم روی یکی از حبههای سیر قرار دهید و ببینید آیا نرمی آن را احساس میکنید یا خیر. اگر نرمی را احساس کردید، یک حبه را از ساقه و پوست سیر جدا کنید تا بتوانید بررسی دقیقتری داشته باشید. سیر سیاه زمانی آماده است که به نرمی اسفنج باشد و به راحتی جویده شود.
ترکیب این دو میتواند از ابتلا به بسیاری از بیماریهای ویروسی نظیر آنفولانزا و تبخال جلوگیری کند. از طرفی عسل و سیر هرکدام دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی میباشند و به همین علت سبب تقویت سیستم ایمنی میشوند؛ بنابراین استفاده از این ترکیب میتواند سبب قویتر شدن بدن در برابر ویروس کرونا نیز بشود. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، نقش موثری در کنترل قند خون و مدیریت دیابت دارد. این خاصیت به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که در جذب و استفاده از انسولین دچار مشکل هستند، بسیار مفید است. با این حال، از آنجا که مطالعات انسانی کمی در مورد خواص سیر سیاه وجود دارد، توصیه میشود قبل از مصرف آن با دکتر تغذیه مشورت کنید.
سیر سیاه با بهبود عملکرد سلولها در استفاده از انرژی و کاهش ذخیره چربی در بدن، فرآیند کاهش وزن را تسهیل میکند. مطالعات نشان دادهاند که مصرف منظم سیر سیاه میتواند آنزیمهای کبدی مانند ALT و AST را که نشاندهنده سلامت کبد هستند، در سطح نرمال نگه دارد. این امر نشان میدهد که سیر سیاه میتواند آسیبهای کبدی ناشی از مصرف الکل، داروها یا بیماریهای مزمن را کاهش دهد. سیر سیاه از کبد در برابر آسیبهای ناشی از تماس مداوم با مواد شیمیایی، داروها، الکل و میکروبها محافظت میکند. در دوزهای معمولی، سیر، از جمله سیر سیاه، مقادیر کمی از برخی مواد مغذی مانند ویتامین C و پتاسیم روزانه را فراهم میکند، اما برای تامین نیاز روزانه شما به این مواد مغذی کافی نیست. به عنوان مثال، سه حبه سیر تنها ۳٪ از نیاز روزانه شما به ویتامین C را تامین میکند، ویتامین C یک آنتیاکسیدان قوی است که نقشهای مهمی در تقویت سیستم ایمنی، بهبود پوست و موارد دیگر دارد.
آنتی اکسیدانهای موجود در سیر طی فرایند تخمیر 4 تا 5 برابر افزایش مییابد، بنابراین خواص ضد سرطانی سیر سیاه بسیار بیشتر از سیر خام است. آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه میتوانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند. این امر میتواند به بدن شما در مبارزه با عفونتها و بیماریها کمک کند. اگرچه ممکن است سیر سیاه را پدیده جدیدی بدانید، اما باید بدانید که تهیه و استفاده از سیر سیاه قرنهاست که مورد استفاده قرار میگیرد. منشا آن مشخص نیست، اما پیش از آنکه در ایالات متحده رایج شود، در آسیا به خوبی شناخته شده بود. مانند سیر تازه، تصور میشود که سیر سیاه دارای چندین مزیت سلامتی است.
از میان مواد غذایی سرکه، آب انار، سکنجبین و روغن بادام از خوراکیهای با طبع سرد هستند که مصلح سیر سیاهاند. پژوهشگران پی بردهاند که عصارهی سیر سیاه میتواند برای از بین بردن سلولهای سرطانی ریه، سینه، معده و کبد کارآمد باشد. در مطالعات دیگری هم دیده شده که سیر سیاه باعث میشود سلولهای سرطانی در رودهی بزرگ، معده و خون از بین بروند و رشد آنها کاهش پیدا کند. با توجه به پژوهشها، آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه میتوانند خطر ابتلا به بیماریها را کاهش دهند و همچنین خواص ضدپیری داشته باشند. خواص ضدقارچی و ضد التهابی این ترکیب میتواند به درمان مشکلات پوستی مانند لکههای آکنه و التهابات کمک کند.
تحقیقات در مورد خواص سیر سیاه نشان میدهد که این ماده غذایی میتواند با کاهش التهاب از مختل شدن حافظه جلوگیری کند و عملکرد مغز را بهبود بخشد. افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی میتواند نه تنها سلامت دستگاه گوارش را بهبود بخشد، بلکه به عنوان یک راه طبیعی برای افزایش انرژی، تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهابهای داخلی بدن عمل کند. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی مؤثر در تنظیم سطح کلسترول خون شناخته میشود. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتیاکسیدانها میشود که نقش کلیدی در کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) دارند.
در این مقاله به بررسی دقیق خواص سیر سیاه، روشهای مصرف آن و عوارض احتمالی که ممکن است ایجاد کند، خواهیم پرداخت. اگر به دنبال یک راهکار طبیعی برای بهبود سلامتی خود هستید، این مطلب میتواند پاسخ بسیاری از سوالات شما باشد. در یک مطالعه ۶ ماهه هم به افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب روزانه ۲۰ گرم عصاره سیر سیاه داده شد. محققان در یک مطالعه حیوانی تاثیر سیر خام و سیر سیاه را در موشهایی که از آسیب قلبی ناشی از ایسکمی (کاهش خونرسانی به قلب) رنج میبردند، مقایسه کردند.
میتوانید هر روز 1 تا 3 حبه سیر سیاه را به صورت ناشتا یا همراه با وعدههای غذایی مصرف کنید. مصرف خام به بدن کمک میکند تا به طور مستقیم از آنتیاکسیدانها و ترکیبات مفید آن بهره ببرد. سیر سیاه همچنین با افزایش گردش خون و بهبود اکسیژنرسانی به بافتها، باعث تغذیه بهتر فولیکولهای مو میشود. این امر به رشد موهای قویتر و سالمتر کمک کرده و از ریزش مو جلوگیری میکند.
درب ظرف شیشه ای را باز کنید تا حباب ها خارج شود و سپس، سیر و عسل را هم بزنید. اگر حباب های ریزی در عسل دیدید به این معنی است که سیر در حال تخمیر شدن است. دوباره درب ظرف را ببندید و چند هفته تا یک ماه قبل از استفاده، آن را در دمای اتاق نگه دارید. عسل را می توان برای تسکین جوش های ناشی از آلرژی، رفع آکنه و سایر تحریکات پوستی روی پوست اعمال کرد شود.
در یک مطالعه روی موشهایی که رژیم غذایی سرشار از چربی و قند داشتند، مشخص شد که عصاره سیر سیاه میتواند کلسترول و التهاب را کاهش دهد و به تنظیم اشتها کمک کند. مصرف سیر و عسل با معده خالی برای کاهش فشار خون و کلسترول مفید است. زیرا ترکیبات موجود در سیر باعث بهبود سیستم ایمنی و تصفیه خون می شود. عناصر غنی موجود در سیر باعث جذب کلسترول در بدن و حفظ سطح فشار خون می شود.
سیر سیاه دکتر بیزبرای داشتن یک سیستم ایمنی قوی، نیاز به مصرف مواد طبیعی و سالم مانند سیر و عسل است. این دو ماده با تقویت سیستم ایمنی، به پیشگیری از بیماریهای مختلف مانند سرماخوردگی و آنفولانزا کمک میکنند. به ویژه در فصلهای سرد، مصرف منظم این ترکیب میتواند به مقاومت بدن در برابر عوامل بیماریزا کمک کند. سیر سیاه چربی خون را کاهش میدهد و از بیماری قلبی پیشگیری میکند.در یک مطالعه ۶ ماهه هم به افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب روزانه ۲۰ گرم عصاره سیر سیاه داده شد. کسانی که این عصاره را مصرف کردند، در مقایسه با افرادی که از دارونما استفاده میکردند، آنتیاکسیدانهای بیشتری داشتند و از نظر سلامت قلب در وضعیت بهتری بودند. شواهد حاصل از مطالعات نشان میدهند که سیر باعث کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و کاهش تری گلسیرید و کلسترول خون میشود.
ترکیب این دو ماده می تواند با تقویت سیستم ایمنی بدن از بروز سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری کند و همچنین در صورت ابتلا طول دورهی آن را کاهش دهد. سیر سیاه حاوی مقادیر متمرکز آنتی اکسیدان های مهم است که آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه از سیر سفید معمولی بیشتر است. مصرف منظم سیر سیاه میتواند تولید گلبولهای سفید را افزایش دهد که اولین خط دفاعی بدن در برابر عفونتها و ویروسها هستند.
از عسل میتوان هم به عنوان یک لایه بردارو آبرسان استفاده کرد و هم اینکه خواص ضد التهابی آن کمک میکند تا جوشها و آکنههای موجود در صورت از بین بروند و پوست شما شفاف شود. سیروعسل از آن دسته از موادی هستند که قطعا در مورد مزایای سلامتی هر کدامشان چیزهای زیادی شنیدهایم. در واقع ترکیب عسل خام و هر مادهی دیگری باعث میشود که خواص آنها از حالت مصرف تکی هر کدام بیشتر شود چرا که عسل نقش یک حامل را ایفا میکند و باعث میشود جذب مادهی دیگر بهتر صورت بگیرد. هرچند استفاده از سیر و عسل در بسیاری از موارد برای سلامت بدن مفید است، اما برخی افراد ممکن است به این مواد حساسیت داشته باشند. اگر با مصرف این مواد ناراحتی یا واکنشهایی مانند خارش و سوزش تجربه کردید، باید از مصرف آنها خودداری کنید. همچنین، سیر میتواند با برخی داروها، به ویژه داروهای رقیق کننده خون، تداخل داشته باشد.
همچنین تاثیرات مثبتی که سیر سیاه بر روی قند خون دارد می تواند در کاهش چربی شکمی به فرد کمک کند. سیر سیاه به دلیل اینکه بیشتر از سیر سفید خاصیت دارد و هم به دلیل بو نگرفتن دهان و نفس بعد از خوردن آن و همچنین طعم شیرین آن امروزه در رژیم های غذایی و نسخه های طب سنتی مورد توجه خاصی قرار گرفته است. عسل و سیر همچنین میتوانند در پاکسازی بدن از آلودگیهای محیطی نقش داشته باشند.
همچنین، این ماده طبیعی میتواند میزان درد ناشی از ورزش یا فعالیت بدنی سنگین را کاهش داده و روند بهبود عضلات را تسریع کند. مطالعات نشان میدهند سیر سیاه میتواند سطح کلسترول کلی بدن، کلسترول بد (LDL) و تریگلیسیرید را کاهش داده و همچنین سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش دهد. همهی اینها به حفظ سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کمک میکنند. افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید.
خبر خوب اینکه فرایند تهیه سیر سیاه خانگی بسیار آسان است، اما برای رسیدن به بهترین نتیجه ممکن باید صبوری زیادی به خرج دهید. این فراورده برای اولین بار توسط کره ایها برای مصارف دارویی تولید گردید. گاهی اوقات از آن در تهیه نوشابههای انرژی زا یا شکلات سیر سیاه نیز استفاده میشود .
برای استفاده بهینه از این ترکیب معجزهآسا، پیشنهاد میشود که سیر را خرد کرده و با عسل مخلوط کنید و اجازه دهید چند ساعت استراحت کند. یک حبه سیر خرد شده به همراه یک قاشق عسل میتواند ترکیب بسیار قویای باشد که در طول روز به شما انرژی بدهد. پس از چند ساعت، مواد موثرهی سیر وارد عسل میشود و آماده مصرف است.
سیر به کاهش فشار خون، کلسترول و جلوگیری از انعقاد خون میپردازد، در حالی که عسل به دلیل وجود آنتیاکسیدانها و فلاونوئیدها میتواند به جلوگیری از بیماریهای قلبی و انعقاد خون کمک کند. سیر سیاه با وجود خواص بیشمار برای سلامت، در برخی موارد میتواند عوارض جانبی به همراه داشته باشد، به ویژه زمانی که بیش از حد مصرف شود. بیشتر این عوارض ناشی از تأثیر سیر سیاه بر فشار خون، انعقاد خون و سیستم گوارش است. ترکیبات فعال موجود در سیر سیاه مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، اگرچه به بهبود بسیاری از عملکردهای بدن کمک میکنند، اما ممکن است برای برخی افراد باعث تحریک معده، افت فشار خون یا تداخل دارویی شود. سیر سیاه همچنین با خاصیت ضدالتهابی خود، به کاهش التهاب در دستگاه گوارش کمک کرده و از بیماریهایی مانند سندرم روده تحریکپذیر (IBS) و زخم معده پیشگیری میکند.
اما اگر مایل به نگهداری طولانیمدت هستید، میتوانید آن را درون محفظهای دردار قرار دهید و به مدت ۶ ماه در یخچال یا یک سال در فریزر نگه دارید. طی چند هفتهای که سیر را درون آرامپز یا پلوپز نگه میدارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدرها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها میسوزد و پوست آنها نیز به رنگ قهوهای در میآید. حالا که میدانید کاربردهای متعدد سیر سیاه چیست و چقدر میتواند در پختوپز انعطافپذیر باشد، احتمالا به تهیه آن در خانه نیز علاقهمند باشید.
سیر سیاه با خاصیت ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی قوی خود، از آسیبهای ناشی از استرس اکسیداتیو جلوگیری کرده و فرآیند تولید انرژی در سلولها را بهبود میبخشد. این امر باعث میشود بدن انرژی بیشتری تولید کند و فرد احساس نشاط و سرزندگی بیشتری داشته باشد. مطالعات نشان دادهاند که مصرف مداوم سیر سیاه میتواند فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را در افراد مبتلا به فشار خون بالا به طور قابل توجهی کاهش دهد. مطالعات انجامشده روی حیوانات نشان دادهاند که سیر سیاه عوامل خطر بیماری قلبی از جمله کلسترول تام، کلسترول بد (LDL) و تریگلیسیرید را در خون کاهش میدهد. هر چه سیر بیشتر حرارت داده شود، خواص آن کمتر می شود، بنابراین خواص سیر پخته یا سرخ شده به نسبت از سیر تازه کمتر است. کاهش چربی و کلسترول خون، کنترل فشار خون بالا و تقویت قلب از فواید سیر است.
این ترکیب نه تنها باعث بهبود سیستم هضم میشود بلکه به سمزدایی از بدن نیز کمک میکند. برای کسانی که به دنبال راههای طبیعی برای کاهش وزن هستند، این ترکیب میتواند یک انتخاب عالی باشد. عسل با مهار گرسنگی و ارائه انرژی، باعث میشود که شما از یک روز پر انرژی بهرهبرداری کنید، در حالی که سیر با تقویت سیستم هضم به سوخت و ساز بهتر چربیها کمک میکند.
تحقیقات بیشتری مورد نیاز است تا مشخص شود آیا عسل و سیر تأثیر یکسانی در برابر عفونت های باکتریایی در بدن انسان دارند یا خیر. سیر سیاه را می توان در یخچال در یک ظرف بسته تا 30 روز نگهداری کرد. برای ذخیره طولانی تر، نوعی پارچه جاذب در اطراف آن قرار می دهند تا رطوبت را جذب کند. در رشته تغذیه در مقطع فوق لیسانس تحصیل کردم و به دلیل علاقهای که به نوشتن دارم وارد حوزه تولید محتوا شدم. خوشحالم که با نوشتن مطالب بهروز و قابل فهم، ضمن آموختن چیزهای جدید به افزایش آگاهی جامعه درباره بیماریها و سبک زندگی سالم کمک میکنم.
علائم آلرژی ممکن است شامل خارش، قرمزی پوست، مشکلات تنفسی یا تورم باشد. با مصرف مداوم این ترکیب، تمام علائم سرماخوردگی و آنفولانزا را به طور موقت کاهش دهید. به مبارزه با ویروس ها کمک می کند و تولید آنتی بادی هایی که مسئول حفاظت از راه های هوایی شما هستند، را تحریک می کند. بر اساس مطالعه ای که در مجله شیمی درمانی منتشر شد، دی آلیل سولفید، ترکیبی در سیر، 100 برابر بیشتر از دو آنتی بیوتیک محبوب در مبارزه با باکتری کمپیلوباکتر موثر بود. در طول تاریخ در خاورمیانه، شرق آسیا و نپال، سیر برای درمان برونشیت، فشار خون بالا، سل، اختلالات کبدی، اسهال خونی، نفخ، قولنج، کرم روده، روماتیسم، دیابت و ...
سیر همچنین ممکن است با یک داروی ضد ویروسی به نام ساکویناویر که برای درمان HIV استفاده می شود تداخل داشته باشد. و انگار اکثر مطالب انگلیسی در این باره هم مال ۲۰۱۲ و بعد از ان است. ریشه را من نیافتم اما متد بسیار معروفِ دیگری نیز وجود دارد که با ترکیب لیمو + سیر + زنجبیل + و عسل و بعضا همراه با سرکه سیب، بدست میاد و هر روز شخص مقداری از آن را میخورد. سیر همچنین ممکن است با داروی ضد ویروسی به نام ساکویناویر که برای درمان HIV استفاده می شود تداخل داشته باشد. مرغ یا ماهی را در ماریناد سیر عسلی بریزید و بگذارید حداقل یک ساعت در یخچال بماند.
کافی است یک حبه سیر را رنده یا له کرده و با یک قاشق غذاخوری عسل ترکیب کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله خواص عسل برای لاغری را مطالعه کنید. سیر تازه له شده یا خرد شده بیشترین فواید را برای سلامتی انسان دارد. روغن سیر خواص سلامتی کمتری دارد اما همچنان می توان از آن برای طعم دادن به غذاها استفاده کرد. با وجود مطالعات انجام شده هنوز هم باید تحقیقات بیشتری درباره خواص سیر و عسل برای جلوگیری یا کند کردن بیماری های مرتبط با افزایش سن از جمله آلزایمر انجام گیرد. نوعی کلسترول به نام LDL علت اصلی سفت شدن رگ های خونی است که می تواند منجر به بیماری قلبی و سکته شود.
آسان است که عسل های ارزان را در فروشگاه ها پیدا کنید، اما اغلب آنها مواد مغذی ضعیف دارند زیرا 100٪ طبیعی نیستند و یا به آنها شکر اضافه می کنند. آسیب کبدی ناشی از الکل به دلیل مصرف بیش از حد طولانی مدت نوشیدنیهای الکلی ایجاد میشود. برای تهیه سسی که گوشت خوک در آن خوابانده شود، مواد تشکیل دهنده آب نارنج، سیر، پونه کوهی، زیره و نمک است. سیر همچنین به عنوان یک ماده در سایر آمادهسازیهای موجو در آشپزی مختلف استفاده میشود. اگر سیر سیاه به مقدار زیاد مصرف شود عوارضی دارد که ممکن است دستگاه گوارش فرد را تحریک کند و علائمی مانند حالت تهوع، گاز، سوزش سر دل، بوی بد بدن و اسهال ایجاد کند.
ترکیبات گوگردی موجود در سیر و مواد مؤثر موجود در عسل میتوانند از آسیب اندامها در برابر سمیت فلزات محافظت کنند. محققان دریافتهاند که سیر و عسل، هر دو قادر به از بین بردن باکتریها هستند و زمانی که این دو ماده با هم ترکیب شوند، این خاصیت قویتر نیز میشود. ترکیب سیر و عسل از رشد بسیاری از باکتریهای بیماریزا از جمله سالمونلا، استرپتوکوک پنومونی، استافیلوکوکوس اورئوس که سبب انواع عفونتها میشوند، جلوگیری میکند. به همین دلیل، توصیه میشود این افراد قبل از اضافه کردن سیر سیاه به رژیم غذایی خود با متخصص زنان مشورت کنند. در فرآیند تبدیل سیر خام به سیر سیاه، آلیسین به ترکیبات آنتیاکسیدانی مختلف مثل آلکالوئیدها و فلاونوئیدها تبدیل میشود.
این ترکیبات میتوانند مسیرهای التهابی را مسدود کرده و از تولید بیش از حد سایتوکاینها (پروتئینهای مرتبط با التهاب) جلوگیری کنند. پلی فنول موجود در سیر به بهبود سوخت و ساز بدن کمک می کند، برای پاکسازی عفونت روده موثر است و در نتیجه برای پیشگیری از چاقی مفید است. نکته اینکه حتما باید عسل طبیعی استفاده کنید و در مصرف سیر و عسل زیاده روی نکنید. همچنین مصرف سیر و عسل برای افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، توصیه نمیشود. بر خلاف سیر که بوی بدی دارد، سیر سیاه بو ندارد و طعم شیرینی دارد! خوردن سیر سیاه خیلی راحت تر و مطبوع تر از خوردن سیر تازه یا خام است.
روغن سیر یک آنتیبیوتیک طبیعی و برطرفکنندهی عفونتهای داخلی است. توجه کنید که حرارت دادن کوتاه مدت اثرات ضد التهابی عصاره سیر خام تازه را کاهش میدهد. این ممکن است برای برخی از افرادی که طعم و بوی سیر تازه را دوست ندارند یا نمیتوانند تحمل کنند، مشکل ساز باشد. سیر سیاه دارای خواص ضد میکروبی است که میتواند به مبارزه با باکتریها و قارچها کمک کند. قند خون بالا خطرات زیادی برای سلامتی دارد و در افراد مبتلا به دیابت هم میتواند منجر به آسیب کلیوی، عفونت و بیماریهای قلبی شود. برای بهرهوری بهتر از خواص معجون سیر سیاه و عسل، توصیه میشود روزانه یک قاشق غذاخوری از این مخلوط را مصرف نمایید.